Om SØBY       

SØBY er en traditionsrig familieejet virksomhed, som gennem mere end 50 år har udviklet og produceret løsninger til transport og tørring af korn og andre afgrøder.

 

Vi har et bredt produktprogram, som omfatter transportudstyr, rensning og beluftning af korn og andre afgrøder.  Kædeelevatorer, kopelevatorer, redlere, snegle og blæsere er blot nogle af de produkter vi tilbyder. Kapacitetsmæssigt dækker vi alt fra 5 til 175 ton/time, afhængig af behovet i den enkelte løsning.

 

Vi er lagerproducerende af såvel færdige komponenter som reservedele. Det giver leveringssikkerhed og sikrer relativ korte leveringstider - selv i højsæsonen.

 

Strategi

I forbindelse med generationsskiftet i 2015 har vi gennemgået en grundig strategiproces. Processen har bekræftet os i, at vores styrke ligger i håndteringen af løsninger til mellemstore og store landbrug samt landbrugsrelateret industri.

 

Analysen viser entydigt, at SØBY loyalt og trofast håndterer alle kunder. Vi tager telefonen, når den ringer. Vi hjælper kunden, når der er brug for det, og fremfor alt har vi har et rigtig godt produkt.

 

Retningen og nye mål er sat med høje ambitioner for fremtiden.

 

SØBYs Vision:

SØBY tilbyder kompromisløse totaloplevelser til den nationale og internationale agro-industri baseret på innovative og pålidelige løsninger.

 

SØBYs Mission:

I partnerskab med kompetente forhandlere tilbyder SØBY det moderne landbrug viden og et stærkt produktprogram inden for beluftning og transport af korn, ansvarligt produceret i et højteknologisk miljø. Medarbejdernes personlige engagement, leveringssikkerhed og kvalitet i særklasse sætter til sammen nye branchestandarder.

 

SØBYs Værdier:

  • Troværdig
  • Kompromisløs
  • Innovativ
  • Familieånd

 

Produktion

Gennem flere årtier har vi fokuseret på højteknologisk produktion. I dag tæller maskinparken blandt andet CNC standsemaskiner, robotsvejs, robotbuk og eget CNC bearbejdningscenter - kort sagt vi standser, bukker og svejser stort set alting selv. Vi står bag vores produkt. Det kan vi, fordi vi med egne hænder og maskiner har formet det stål, der i sidste ende bliver til slutproduktet. I en SØBY-løsning finder du vores fingeraftryk på 90 procent af produktet, mens specialkomponenter fra udvalgte underleverandører udgør de sidste 10 procent. Det giver kvalitet, sammenhæng og, en høj grad af fleksibilitet i vores løsninger. Vi har egen testfacilitet, her prøvesamler vi løsninger og simulerer forskellige situationer. Samtidig udvikler og tester vi nye produkter.

 

Produkter

Under menupunktet produkter findes detaljeret information om de enkelte produkter i vores program. Alle vore løsninger, der omfatter motorer, er certificeret i forhold til ATEX. Vi rangerer alle produkter i forhold til ATEX, så man kan vælge udstyr i forhold til i hvilken zone udstyret skal anvendes. Alle vore maskiner er CE–mærkede og godkendt. Produkter i kategorien gangbro, det vil sige tårne, platforme og stiger, er certificeret i forhold til EU standarten EN-1090 for bygningsstål.

 

Vi arbejder tæt sammen med vores forhandlere i ind- og udland, af den vej får vi meget nyttig feedback på vores produkter. En feedback vi anvender til at lave produkttilpasninger og ændringer.

 

Medarbejdere

Vores medarbejderstab tæller 38 kompetente, loyale og meget erfarne medarbejdere. De yder hver dag deres ypperste for vores forhandlere og deres kunder. Det vil sige, at vi holder et net under ordren fra den kommer ind i huset, til den er løftet ud ad døren. Vores løsninger er et samarbejde på tværs af organisationen som sikrer, at kunden kommer først. Vi har en fast medarbejderstab året rundt, så vi ikke behøver at tage uerfarne folk ind i højsæsonen og minimerer dermed fejl. Frem for alt leverer vi produkter i høj kvalitet og med en kort leveringstid.

 

Markeder

Danmark er vores største marked, her har vi siden 1960’erne solgt produkter til det danske landbrug. Eksport har været en del af vores dna siden 1980’erne og i dag eksporterer vi mere end halvdelen af produktionen til forhandlere rundt om i hele Europa. Vores kvalitet, knowhow og service er anerkendt såvel i Danmark, som i store dele af Europa

 

Service

Alle produkter er dokumenteret i 2D og 3D filer, som er tilgængelig for forhandlere her på siden. Brugervenlighed er et nøgleord for os, vi ønsker at gøre projekteringen så let som mulig for vores forhandlere. Vi rådgiver naturligvis i egne produkter, men giver også gerne et fagligt besyv med på den komplette løsning.

Samtidig finder du som forhandler brugervejledninger, reservedelslister, målskitser og brochuremateriale her på siden under de enkelte produkter.

 

Sagt med andre ord får du med SØBY en dynamisk samarbejdspartner, der med traditioner, viden og kompromisløshed skaber løsninger, som hver dag gør en forskel i slutbrugerens daglige arbejde.

 

 

SØBY - Trusted Since 1961

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.