Af Rasmus Dalsgaard - 14. nov. 2019 kl. 09:21

 

Søby deltog for første gang på Agritechnica 2017 og fik så stor succes med deltagelsen, at det også blev til deltagelse i 2019.

Søby, der producerer transportsystemer -løsninger til håndtering af korn og andre afgrøder, har flere nyheder med på Agritechnica, hvor det gennemgående budskab er større kapacitet.

- Vi har øget kapaciteten i vores transportsystemer fra 150 ton i timen til 175 ton. Det er både vores store kopelevatorer og redlere samt en nyudviklet Grain Pump, der ifølge vores test klarer den store kapacitet. Dermed spiller de forskellige transportsystemer sammen, og man undgår således flaskehalse, siger Mette Frantsen, medejer af Søby.

Hun vurderer, at de store kapaciteter i systemerne er særligt interessante for store landbrug og industrianlæg.

Mette Frantsen fortæller, at Søby har stort fokus på driftssikkerheden og har testet anlæggene, så de kan stå inde for kvaliteten.

 

- Vi er trygge ved den, siger Mette Frantsen.

 

Sweep auger

På Agritechnica-standen viser Søby desuden en ny sweep auger.

- Vi tilbyder den i tre modeller med kapacitet på henholdsvis 40, 60 og 100 ton i timen, fortæller Mette Frantsen.

Hun forklarer, at drivenheden placeres i midten af siloen, og længden tilpasses den enkelte silos diameter.

- Og vi har allerede tre sweep auger kørende, blandt andet i Baltikum, så vi har løbende fået god feed back, fortæller Mette Frantsen.

 

Læs artiklen i Maskinbladet her.

SØBY - Trofast leverandør siden 1961

Førende producent af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og meget mere - nationalt såvel som internationalt.

Førende producent af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og meget mere - nationalt såvel som internationalt.