Jobprofil:

Vi søger en Klejnsmed lærling, som har lyst til og mod på at lærer faget fra bunden. I produktionen kommer du primært til at arbejde med tildannelse, ophæftning, svejsning og efterbehandling i tyndplade.
Du kommer til at stifte bredt bekendtskab med vores højteknologiske produktion fra laserskæring – standse maskiner – bearbejdningscenter til bukke- og svejserobotter.
Montage og pakning af delkomponenter og færdige maskiner kommer du også til at prøve, så du får forståelse af delkomponenternes gang i produktionen fra tegning til afsendelse af varen til kunden.

Vi har en lærlinge ansvarlig, som med lige dele faglig stolthed og pædagogisk tilgang støtter vores lærlinges udvikling fra dag ét og til du står med fagbeviset i hånden. Vi har pt en anden klejnsmed lærling og har ligeledes erfaring fra tidligere lærlinge forløb.

 

Din profil:

Du brænder for smede faget og har lyst til at lærer det fra bunden. Du er måske allerede startet på dit grundforløb, eller skal i gang og er klar til en praktikplads midt på året 2021 eller tidligere. Du har gå-på-mod og kender vigtigheden af at møde til tiden og gøre en indsats for at lærer og få indsigt i virksomhedens opgaver og arbejdsgange. Du er ikke bange for at tage fat og byde ind med gode ideer. Du bor i nærheden af Højslev/Skive eller er indstillet på at flytte.

 

Virksomhedsprofil:

Vi er en familieejet virksomhed gennem tre generationer, som producerer maskiner til lodret og vandret transport af korn og beluftning af afgrøder. Vi afsætter vores produkter primært på det danske marked, men eksporten udgør efterhånden 45%.

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, med en meget loyal medarbejderstab, som altid løfter i flok. I produktionen arbejder vi i selvstyrende grupper, hvor man selv er med til at prioritere opgaverne og hjælpe hinanden i mål. Vi beskæftiger 43 medarbejdere og har vores højsæson op mod høst. Det vil sige, at vi altid har travlt fra marts til og med august. Resten af året producerer vi primært til lager. Vi arbejder hårdt på at blive mere digital udgave af os selv, både på interne processer og ud mod vores kunder.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig en meget seriøs og lærerig læreplads, hvor vi tager din læring, udvikling og uddannelse meget seriøst. Du får betalt arbejdstøj og fodtøj til arbejdsbrug.

Hos SØBY har vi et rigtig godt arbejdsklima, med en god omgangstone og plads til humor. Som ansat er du automatisk en del af vores personaleforening, som med jævne mellemrum laver forskellige arrangementer, det kunne være bowling, go-card, spisning med videre. For os som virksomhed er det sociale også i fokus, vi afholder årligt flere arrangementer, så som grill arrangementer og julefrokost. Vi er et relativt ungt team, som sætter pris på input fra alle medarbejdere, så vi på den måde konstant er i udvikling. Læse mere om SØBY på www.soby.com

 

Lyder det som en læreplads for dig, så skriv lidt om dig selv, til Medejer Morten Frantsen på morten@soby.com – vi glæder os til at hører fra dig.

SØBY - Trusted Since 1961

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.