SØBY er en højteknologisk produktionsvirksomhed indenfor agroindustrien. Vi har gennem 3 generationer produceret og solgt kvalitetsprodukter til transport og beluftning af korn. Virksomheden er beliggende i Højslev nær Skive og beskæftiger 47 medarbejdere.

 

Ud over vores kerneforretning, fungerer vi også som underleverandør til en del af vores kornforhandlere og til andre industrier, primært indenfor laserskæring, men i enkelte tilfælde også indenfor standsning, robotbuk og svejsning. Vi søger en ny medarbejder, primært til at varetage underleverandøropgaver, men også til varetagelse af varierende tekniske opgaver i kerneforretningen som, blandt andet, produktionstekniske opgaver, specialvarer og tegningsændringer.

 

Job profil:

 • Underleverandør opgaver: Kalkulation, tilbud, ordre, kundepleje og planlægning
 • Konstruktionstegning og ændring i Solid Work/Creo (3D,CAD) samt produktions forberedelse i Jet-cam
 • Beregning af priser og udarbejdelse af tekniske tegninger og dokumentation
 • Betjening af laser i operatørens fravær
 • Ansvarlig for special dele til kornkunder herunder konstruktion, tegning og produktion.
 • Optimering af indkøb til egen produktion
 • Assisterer med forskellige tekniske opgaver internt

Person profil:

 • Du er uddannet maskintekniker, produktions teknolog eller lignende (uddannelse ikke afgørende)
 • Du har erfaring med tegning i Solid Works, Creo eller lignende software
 • Du har en høj faglighed og baggrund indenfor metalområdet
 • Du har erfaring med produktionsforberedelse, såsom styk- og rutelister
 • Du har et godt humør, er fleksibel med gode evner for samarbejde på tværs af organisationen

 

Du er teknisk stærk og formår - med din flair for IT - at sætte dig ind i nye programmer og arbejdsopgaver. Du forstår samspillet mellem tegning og produktion, er stabil og kan bevare overblikket i pressede perioder, uden at give afkald på din meget strukturerede tilgang til arbejdet. Du trives med ansvaret for eget forretningsområde og er samtidig en temaplayer, der kan lide at bidrage til den fælles opgaveløsning og strategi i virksomheden.

 

Vi tilbyder:

En udfordrende og alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder. Et selvstændigt job med stor kontaktflade og frihed i løsningen af opgaver. Du bliver en del af en veldrevet familievirksomhed med en klar strategi og visioner for fremtiden. Du får kompetente kolleger, som supplerer hinanden godt og samarbejder på tværs af funktioner i et meget uformelt og fleksibelt miljø. Vi tilbyder gode personale- og ansættelsesvilkår.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Morten Frantsen på 2534 3707. Din skriftlige ansøgning og CV sendes til Mette Frantsen på mette@soby.com. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

 

Vi glæder os til at hører fra dig!

 

Læs mere om SØBY på www.soby.com

SØBY - Trofast leverandør siden 1961

Førende producent af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og meget mere - nationalt såvel som internationalt.

Førende producent af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og meget mere - nationalt såvel som internationalt.