Til vores stanseafdeling, søger vi en operatør til styrkelse af det nuværende team på to operatører, og på sigt til at afløse af den ene erfarne operatør, ved hans pensionering.

 

Stanseafdelingen er knudepunktet i vores produktion og har deraf altid et højt aktivitetsniveau. Afdelingen består af to LVD Pullmax stansemaskiner, som kan køre stålplade formater op til 1500x3000x5 mm. Jobbet indebærer at programmerer emner i nesting programmet Jet cam, klargøre og vedligeholde maskinerne til de emner der skal køres, ilægge og udtage varer med truck, samt at holde styr på råvarelageret.

 

Vi søger en engageret og arbejdsom medarbejder, som med høj faglig ekspertise går til opgaven med krum hals. Du har en relevant faglig uddannelse og flere års erhvervserfaring. Du kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du tager fat og får noget for hånden, uden det går ud over kvaliteten. Der vil være behov for at komme nogle gange aften/weekend, for at starte maskinen op, hvorfor bopæl i nærheden er en fordel.

 

Vi er en familieejet produktionsvirksomhed gennem tre generationer. Vi producerer maskiner til håndtering og beluftning af korn og andre afgrøder til landbruget. Vi beskæftiger 48 medarbejdere på fabrikken i Højslev. Vi arbejder i selvstyrende grupper, med en lang tradition for altid at løfte i flok. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og et rigtig godt arbejdsklima.

Du kan læse mere om SØBY på www.soby.com

 

Lyder dette som et job for dig, så send gerne en kort ansøgning til medejer, Morten Frantsen på: morten@soby.com. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Morten på tlf. 2534 3707.

 

Vi venter gerne på den rette kandidat.

SØBY - Trusted Since 1961

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.