I 2017 var vi for første gang med som udstiller på Agritechnica, hvor 485.000 besøgende fra 128 forskellige lande gæstede verdens største landbrugsmesse. For os var messen en stor succes med masser af gode samtaler om teknik, maskiner og løsninger med både slutbrugere og forhandlere.

I år er vi på Agritechnica for at præsentere nye tiltag og pleje vores netværk af engagerede forhandlere. Samtidig håber vi at få kontakt til nye mulige forhandlere af vores produkter på eksportmarkederne.

Premiere på ny fejesnegl
Med på udstillingen har vi naturligvis nogle nyheder, som bliver præsenteret og markedsført i den kommende sæson. Vi introducerer blandt andet vores nye fejesnegl, som er tilgængelig i 40, 60 og 100 t/time. Vi har allerede flere fejesnegle i drift hos udvalgte kunder, og har fået gode tilbagemeldinger fra begejstrede brugere, der fremhæver fejesneglenes kvalitet, kapacitet og ydeevne.

Vi øger kapaciteten
Gennem det seneste år har vi udført et omfattende test- og udviklingsprogram, der øger kapaciteten og ydeevnen på vores redlere, kopelevatorer og Grain Pump Loop. Med nogle justeringer har vi øget den maksimale kapacitet fra 150t/time til 175 t/time.

Velkommen på stand G49 i Hal 6
Kommer du til Agritechnica fra den 10.-16. november 2019 byder vi på en kold Hancock fadøl, snacks og en faglig snak. Besøg os i hal 6, vi holder til på stand G49.

Vi ses i Hannover! 

SØBY - Trusted Since 1961

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.